FREDDO – un mix de culoare și savoare

Piața băuturilor alcoolice din Republica Moldova, s-a îmbogățit cu o inovație savuroasă și colorată în acest domeniu – FREDDO. Aroma și savoarea acestei băuturi nu va lăsa pe nimeni indiferent, iar ceea ce face ca FREDDO să fie și  mai deosebit și mai original, față celelalte băuturi alcoolice din țara noastră, sunt particulele sclipitoare din fiecare pahar.

 

Pentru prima dată această băutură a apărut pe piața din Spania, unde s-a bucurat de un mare succes printre cei care apreciază băuturile originale. Și iată că un producător de băuturi alcoolice de la noi a decis să bucure consumatorii și să le ofere ceva deosebit – băutura cu particule sclipitoare FREDDO.

FREDDO fiind o băutură neobișnuită, particulele sclipitoare din pahar oferă un aspect deosebit  și plăcerea gustului vine din vinul de calitate combinat cu prospețimea fructelor de vară. Această băutură selectă și exclusivă se remarcă prin gustul revigorant și aspectul inedit. Cu siguranță va fi sufletul oricărei petreceri și va oferi un plus de eleganță și individualitate oricărui eveniment din viața voastră.

Băutura FREDDO este recomandată de a fi servită cu mâncăruri din carne albă, pește și desigur deserturi.