Nici o sărbătoare nu poate fi perfectă în lipsa unui pahar de spumant perlat și savuros care îți mângâie papilile gustative. Vinul spumant FRESCO a fost onorat să fie alături de cei de la O seară perfectă, la PRO TV la aniversarea celor 6 ani de activitate, 6 ani unde zi de zi au fost prezenți pe ecranele televizoarele și au încântat spectatorii cu invitați de onoare și povești interesante. Tematica acestei petreceri a fost Seara Campionilor, PRO TV Chișinău este lider pe piața media din țara noastră, iar emisiunile lor sunt printre cele mai îndrăgite de telespectatori, astfel în contextul acestei tematici FRESCO a fost o prezență absolut necesară.

Invitații petrecerii s-au bucurat de prezența spumantului FRESCO și au savurat din plin toată paleta de arome și gusturi care le oferă acesta. Din spumantul aromat a sorbit toata lumea. Alexandru Stetco, directorul Fresco, a povestit initaților despre opera pe care a creat-o: „Noi suntem al doilea an partenerii O Seara Perfectă si suntem bucurosi că avem onoarea să fim partenerii voștri. Vrem astăzi să prezentăm și noul FRESCO, recent elaborat.

Spumantul FRESCO a surprins invitații petrecerii prin eleganța și rafinamentul gustului și aromei sale, o combinație perfectă pentru o petrecere aniversară și nu doar. Dacă încă nu ați reușit să degustați acest spumant, da-ți fuga la orice rețele de magazine și încercați și voi acest savuros spumant, FRESCO.