Primăvara vine nu doar cu timp frumos, mult soare și multe flori frumoase, dar și cu multe sărbători minunate.

De 8 martie sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, ziua când sărbătorim toate reușitele, toate succesele femeilor. Când le dorim ca ele să fie sănătoase, să fie mereu iubite, respectate, înțelese și desigur încurajate.

Femeia este Iubire!

Femeia este Fericire!

Femeia este Căldură!

Femeia este Înțelepciune!

Femeia este Respect!

Arată-ți iubirea față de femeia iubită și invit-o la o cină într-o atmosferă romantică alături de Fresco.

Fresco în colaborare cu partenerii noștri va pregătit 3 evenimente frumoase unde puteți să mergeți cu Femeia iubită din viața voastră.

Women’s day la Oliva & Fresco Acest local e pentru Femeia Gurmand din viața voastră, unde veți savura cele mai delicioase bucate alături de spumantul Fresco.

8 Martie la Vila Nouă Pentru Femeia Romantică mergeți la Vila Nouă unde Bandul Nikorason’g va crea atmosfera unei sărbători perfecte alături de un meniu desăvârșit și spumantul Fresco.

Girls Night! 8 March Pentru Femeia Petrecăreață Famous Arena vă promite o noapte de neuitat cu multă muzică bună și multe surprize în compania spumantului Fresco.

Această zi este despre ele, despre Femeile speciale din viața noastră care merită să simtă speciale și iubite nu doar o zi pe an ci în fiecare zi.