Drink Local Champagne Party 2018 este un eveniment dedicat vinurilor spumante din țara noastră organizat de către Madein.md, cei care au grijă să promoveze produsele autohtone.

La acest eveniment a fost prezent și vinul spumant FRESCO Brut, care a fost printre cele 20 de  vinuri spumante autohtone degustate în orb. Oaspeții au avut ocazia să deguste vinurile spumante alături de gustări de la producătorii autohtoni. Degustarea în orb a dat posibilitatea oaspeților să savureze din spumante și să le aprecieze după gust și buchetul de arome pe care le oferă fiecare. Oaspeții au învățat regulile de servire a unui spumant, paharele perfecte în care se de obicei se servește acesta și combinațiile alimentare perfecte.

FRESCO Brut este un vin spumant excepțional produs din strugurii culeși manual din soiul Chardonnay și Pinot Gris, gustul căruia este proaspăt cu un final mătăsos, lung și satisfăcător. Se potrivește perfect ca un aperativ sau la o masă din pește sau fructe de mare, cașcavaluri mature, risotto cu ciuperci dar și cu un desert mai pretențios.