Premier este o băutură nobilă, cu caracter, care redă masculinitate și inteligență. Divinul Premier este o băutură pentru oamenii puternici, cu personalitate care știu să aprecieze un produs după calitate și nu după ambalaj.

Divinul Premier se produce și se îmbuteliază la „Zolotoi Aist” SRL, din satul Tvardița, de la sudul Moldovei. Acolo unde cresc și se coc cele mai gustoase soiuri de struguri, care se bucură de razele soarelui și care ulterior, după maturare în butoaie de stejar, dau aromă și tărie celor mai bune băuturi.

Divinul Premier se deosebește de alte produse aflate deja pe piață, prin culoarea minunată de chihlimbar și aroma de vanilie și fructe uscate care are nuanțe pronununțate de sâmbure de caise.

Divinul trebuie savurat într-o atmosferă relaxantă și fărăr prea multă grabă. Iar pentru a te bucura pe deplin de aroma și gustul divinului Premier, după servirea lui nu se consumă mâncare, nici într-un caz lâmăie. Pentru a spori gustul se poate de consumat o bucățică de ciocolată neagră sau o felie de măr.

În colecția Premier sunt:

  • Divinul Premier VS de 3 ani

  • Divinul Premier VSOP de 5 ani
  • Divinul Premier XO de 7 ani